Butterfly-Angels

BESTELLING
Als u een bestelling plaatst krijgt u hiervan automatisch een bevestiging per e-mail. Deze mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen en de gegevens om de betaling over te maken als dat nog niet via Ideal is gebeurd. Uw factuur wordt via email toegezonden.
Krijgt u geen bericht via de e-mail dan is er wellicht iets niet goed gegaan. Neem dan even contact met ons op (info@Butterfly-Angels.nl). Als de bestelling niet geheel voorradig is krijgt u hier meteen bericht van.

Butterfly-Angels heeft het recht om zonder opgaaf van reden een bestelling te annuleren.
Speciaal voor u bestelde artikelen (niet te vinden in onze webwinkel) kunnen niet worden geretourneerd.
Butterfly-Angels behoudt zich het recht voor de order te accepteren, te annuleren, of aan te passen om wat voor een reden dan ook. Een besluit voor het niet uitvoeren van een order kan onder andere gebaseerd zijn op kredietredenen, het niet beschikbaar zijn van een product of fouten in de prijs of de productbeschrijving van het product dat u terugvindt op deze website.

MINIMUM BESTELBEDRAG
Er geldt geen minimum bestelbedrag.

PRIJZEN
Alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Op de orderbevestiging die u ontvangt staat de BTW apart vermeld.

BETALING
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Dit kan tijdens het bestelproces direct via Ideal. Of middels een bankoverschrijving. De gegevens hiervoor krijgt u in de orderbevestiging zodra u de bestelling heeft gedaan. Is de betaling niet binnen 5 dagen na de besteldatum bijgeschreven op de bankrekening, dan vervalt automatisch de bestelling. Houdt er rekening mee dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn.

LEVERTIJD
Een via Ideal betaalde bestelling die voor 17:00 uur wordt geplaatst wordt in de regel de volgende dag (m.u.v. zon- en feestdagen) bezorgd. De verzend dag van uw bestelling is afhankelijk van het moment dat het factuurbedrag op onze bankrekening is bijgeschreven.

VERZENDING
De verzending van uw bestelling geschiedt via TNT post, DPD en/of DHL. Butterfly-Angels is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen tijdens transport.

VERZENDKOSTEN
Voor bestellingen in binnen- en buitenland gelden de tarieven van TNT post, DPD en/of DHL. Als u een bestelling boven de € 100,00 plaatst, exclusief verzendkosten, hoeft u geen verzendkosten te betalen.

AANBIEDINGEN
De aanbiedingen/acties van Butterfly-Angels zijn geldig zolang de voorraad strekt.

PRIVACY
Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en het verzenden van de nieuwsbrief. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

MAAT EN KLEURVERSCHILLEN
U dient rekening te houden met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde artikelen. Dergelijke afwijkingen geven u niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde artikelen te weigeren. De artikelen zijn niet op ware grootte afgebeeld, de grootte/maat van het artikel staat veelal aangegeven in de omschrijving. U kunt ons altijd om de maten vragen.

AANSPRAKELIJKHEID
De leverancier is niet aansprakelijk voor eventuele afwijkingen van tekst of afbeeldingen.
De leverancier is niet aansprakelijk voor enig directe of indirecte schade die na levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de afnemer, aan de zaken van de afnemer, aan derden of aan zaken van derden. In het bijzonder is de leverancier nooit aansprakelijk voor het verloren gaan van of beschadigen van de verzonden artikelen.

NIET TEVREDEN?
Retourneren van uw Webshopaankoop:
Artikelen die niet aan uw verwachtingen voldoen kunt u binnen 14 dagen retourneren, nadat daarover met ons contact is geweest.
Kosten van vervoer voor retourzending komen ten laste van Butterfly-Angels.
Kosten van de retourzendingen komen alleen ten laste van Butterfly-Angels als deze op de door Butterfly-Angels aangegeven wijze in de originele verpakking worden verzonden.
Binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending zal het aankoopbedrag terug gestort worden. Op voorwaarde dat het product ongebruikt en onbeschadigd
Retourneringen dienen altijd voldoende gefrankeerd te worden. Indien dit niet het geval is neemt Butterfly-Angels deze NIET in ontvangst en wordt derhalve NIET gecrediteerd.

Wanneer u uw bestelling ontvangen heeft, dient u deze meteen te controleren.
Mochten er onderdelen ontbreken of beschadigd zijn dient u binnen 24 uur contact met ons op te nemen.
In dat geval worden er geen vervoerskosten berekend voor de heen- en retourzending.

Mochten er nog onduidelijkheden zijn kunt u contact met ons opnemen.

Ondanks de constante zorg en aandacht die Butterfly-Angels aan de samenstelling van de site besteedt, is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Butterfly-Angels  behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.